18 Haziran 2020 Perşembe

Yamaha Elektrikli Konveyör Yeni Modeli ile Rakipsiz

Dünyanın en önde gelen robot üreticilerinden olan Yamaha Robot yeni elektrikli konveyörü LCMR200 ile bu alandaki üstünlüğünü bir adım öteye taşıdı.

Manyetik alan teknolojisi ile hareket eden taşıma arabaları ve ray sistemine dayanan yüksek teknoloji bir elektrikli konveyör olan ünitede taşıma arabaları sürtünmesiz ilerliyorlar.

Yamaha elektrikli konveyörün pozisyonlama hassasiyeti 5 mikron olan konveyörün hızı saniyede 2500 mm. Her bir arabanın taşıma kapasitesi 15 kg ve arabaların maksimum akselerasyonu 1.3 G ve hareket halindeki titreşim sıfıra yakın.

Yamaha LCMR200 elektirkli konveyörün en önemli özelliklerinden biri de arabaların döngü içinde hareket edebilmeleri. Aşağı ve yukarı veya sağa ve sola makas değiştirme yeteneği sayesinde ara işlemler yaptırmak, boşalan taşıyıcıları tekrar başa döndürüp işleme dahil etmek gibi çok çeşitli işlevleri yerine getirmek çok kolay.

Modüle bir yapıya sahip olan Yamaha LCMR200 elektikli konveyör uzunluğu 25 metreye kadar çıkarılabiliyor.

Konveyör üzerinde yer alan taşıma arabaları aynı anda eşgüdümlü veya birbirlerinden tamamen bağımsız ileri ve geri yönlerde hareket ettirilebiliyor. Böylece bütün üretim adımları en hassas aşamaları da dahil tek bir hat üzerinde bitirilebiliyor. Ünitede 64 adet taşıma arabası aynı anda çalışabiliyor.

Yamaha LCMR200 elektikli konveyörün tamamı Yamaha tarafından üretilmekte ve bu açıdan da fason olmadığından dolayı rakipsiz bir oturmuşluğa sahip.

Yamaha Robot modelleri ile ilgili daha geniş bilgi ve diğer uygulamalar için yandaki iletişim formunu doldurarak gönderebilir veya telefonla bizi arayabilirsiniz.

LCMR200 elektrikli lineer konveyör rakiplerinden çok daha üstün bir sistem
Yamaha LCMR200 Elektikli Lineer Konveyör