29 Nisan 2020 Çarşamba

En Hassas Elektrik Servo Gripper

Kuvvet tork sensörü bulunan OnRobot elektrikli servo gripper çok hassas
Elektrikli Servo Gripper
OnRobot tarafından geliştirilmiş olan RG2-FT elektrik servo gripper parmak uçlarında yer alan kuvvet tork sensörleri ile en hassas ve narin iş parçalarını mükemmel bir şekilde ve zarar vermeden tutmayı sağlıyor.

Taşıma kapasitesi 2 kg olan bu elektrikli serbo gripper 0-100 mm arası açılma mesafesi ile farklı şekillere sahip olan ürünleri aynı anada tutabiliyor.

OnRobot RG2-FT elektrikli servo gripper ile çalışmak da çok kolay. Parmakların açılıp kapanma aralığı ve tutma gücü ayarlanabiliyor. Normal elektrikli servo gripper üründen en önemli farkı parmak uçlarında yer alan mini kuvvet tork sensörleri. Böylece gripper cam ampul, yumuşak meyve, bisküvi vb birbirinden çok farklı ancak çok hassas ürünler için gereken tutma gücünü, parmaklar için ayarlanan güç denetiminden farklı olarak parmak uçlarında yer alan kuvvet tork sensörlerinden gelen bilgi ile hesaplayıp tutuyor.

Universal Robots modelleri ile tak-çalıştır olarak uyumlu OnRobot ürün çeşitleri ile ilgili daha geniş bilgi ve diğer uygulamalar için yandaki iletişim formunu doldurarak gönderebilir veya telefonla bizi arayabilirsiniz.