6 Mayıs 2020 Çarşamba

Mobil Robot ile Taşıma Uygulaması

İşletme içinde üretim hatları arasında ürün taşıma işlemlerinin sürekliliğini sağlama açısından otonom mobil robot verimli bir çözüm olmakta. Tekdüze ve herhangi bir uzmanlık gerektirmeyen bu işlem için robot kullanımı giderek yaygınlaşıyor.

MiR otonom mobil robot üzerine eklenen herhangi bir konveyör ile hatlardan ürün alıp vermek de otomatik yapılmakta. MiR mobil robot ile oluşturulan işletme haritasında birçok nokta robota iş istasyonu olarak tanımlanabiliyor ve robot bu noktalar arasında ürünleri taşıyor.

Birçok farklı senaryo MiR mobil robot programına tanımalanabiliyor. Robot ürün alması istenen noktaya operatör tarafından veya otomatik olarak çağrılabilir, bu noktaları belli bir hat oluşturup düzenli olarak dolaşabilir veya gelen bilgi doğrultsunda sadece ilgili noktalara gidebilir.

MiR otonom mobil robot ile işletme içinde yapılan bu sürekli taşıma işlemleri için yaşanan zaman ve işgücü kaybı en aza indirilerek, daha verimli çalışma olanağı elde edilmiş oluyor.

MiR Otonom Mobil Robot modelleri ile ilgili daha geniş bilgi ve diğer uygulamalar için yandaki iletişim formunu doldurarak gönderebilir veya telefonla bizi arayabilirsiniz.