4 Mayıs 2020 Pazartesi

Robotik Kaynak Uygulaması Artık Çok Kolay

Lider kolaboratif robot markası Universal Robots aynı zamanda kullanımı ve programlaması en kolay endüstriyel robot olması ile öne çıkıyor.

Ürün çeşitliliği çok hızlı değişen işletmeler için özellikle büyük bir kolaylık oluşturan Universal Robots ile robotik kaynak uygulamaları hızlı, kolay ve kendini kısa sürede geri ödeyen özellikleri ve işletme maliyetinin düşüklüğü ile büyük avantajlar sunuyor.

Robotik kaynak uygulamaları yapıldığında yeni bir ürün tanımlaması işletmelerin en büyük sıkıntısı oluyor. Özellikle programlama zorluğu projede sürekli işletme masrafı olarak ortaya çıkıyor.

Universal Robots ile yapılan robotik kaynak uygulamalarında ise yeni ürün için robotu programlamak çok kolay olduğundan işletmeler robot programlama için sürekli ücret ödemek zorunda kalmıyor ve bu işi kendileri yaparak hem zamandan hem paradan tasarruf sağlıyorlar.

EthernetIP, ProfiNet, Modbus haberleşme seçenekleri ile 16 adet dijital I/O Universal Robots ile birlikte standart olarak geldiğinden robot ile kaynak makinesi ve fikstürler arasındaki haberleşme de kolay ve hızlı bir şekilde yapılabiliyor.

Universal Robots modelleri ile ilgili daha geniş bilgi ve diğer uygulamalar için yandaki iletişim formunu doldurarak gönderebilir veya telefonla bizi arayabilirsiniz.