7 Nisan 2020 Salı

MiR Hook Otonom Mobil Robot

MiR Otonom Mobil Robot Çekici Özelliği ile Tamamen Eşsiz

Otonom mobil robotlar içinde taşıma arabası çekme özelliğine sahip tek marka MiR Otonom Mobil Robot.

MiR100 ve MiR200 serisi ile uyumlu olan MiR Hook eklentisi, MiR Otonom Mobil Robot arkasına işletme içinde kullanılan taşıma arabalarının bağlanmasını sağlıyor. MiR Hook eklentisi ile MiR Otonom Mobil Robot çekilecek arabayı kendisi alıyor ve kendisi bırakıyor. Alması gereken taşıma arabalarını kendisi tanıyor, sistemden gelen bilgiler doğrultusunda belirlenen noktalar arasında taşıma işlerini gerçekleştiriyor.

MiR Otonom Mobil Robot geri manevra yeteneği ile de benzerlerinden ayrılıyor. Bu sayede çektiği taşıma arabalarını geri manevra yaparak park edebiliyor ve bulundukları noktadan geri manevra ile yanaşıp alabiliyor.

Hastane, otel, fabrika gibi sürekli taşıma işi olan işletmelerde çarşaf, yemek, numune, parça, ürün, ilaç vb birçok ürünü taşıma arabaları ile topluca taşıma işi MiR Hook otonom mobil robot modelleri ile kolaylaşıp, kesintisiz bir şekilde yerine getiriliyor.

MiR Otonom Mobil Robot ürün çeşitleri ile ilgili daha geniş bilgi ve diğer uygulamalar için yandaki iletişim formunu doldurarak gönderebilir veya telefonla bizi arayabilirsiniz.
MiR mobil robot ile taşıma işlemleri çok kolay ve kesintisiz
MiR Hook taşıma arabalarını geri manevra ile alıp bırakıyor