1 Nisan 2020 Çarşamba

Yamaha iVY2 Robotik Kamera Sistemi

Yamaha iVY2 Kamera Sistemi ile çok hızlı çevrim süresi elde ediliyor.
Robotik görüntüleme sisteminde Yamaha bir adım önde
Yamaha iVY2 Görüntü Sistemi ve RCX340 Kontrol Ünitesi

Yeni iVY2 görüntü sistemi Yamaha RCX340 kontrol ünitesi ile doğrudan bağlanabilme özelliği ile kurulum ve işletim sürelerinde önemli bir hız kazandırıyor.

Yamaha scara robot, kartezyen robot, tek eksenli robot gibi çok farklı tipteki robotlar ile entegre olabiliyor. Yamaha RCX340 kontrol ünitesine doğrudan bağlanarak arada üçüncü parti bir haberleşme ünitesine ihtiyaç kalmıyor. iVY2 Kamera ile Yamaha robot serileri doğrudan haberleşebiliyor. Böylece kurulum süresi çok kısalıyor. Kurulum sonrasında da doğrudan haberleşme sayesinde kayıp zaman olmuyor, robotik otomasyon açısından en hızlı çevrim sürelerine erişilebiliyor.

Yamaha iVY2 görüntü sistemi 5 megapiksel kameraları da destekliyor. Yazılımı sayesinde düşük ışık şartlarında da ürün denetimi yapabiliyor. Sisteme 254 farklı tipe kadar ürün tanıtılabiliyor.

Yamaha iVY2 görüntü sistemi aynı zamanda takip sistemini de destekliyor. Böylece konveyör takibi de Yamaha RCX340 kontrol ünitesi üzerinden yapılıyor ve yine haberleşme kayıpları olmadan çalışan sistem sayesinde ürünün tanımlanması ve robotun harekete geçmesi neredeyse aynı anda oluyor.

Yamaha robot serileri ile ilgili daha geniş bilgi ve diğer uygulamalar için yandaki iletişim formunu doldurarak gönderebilir veya telefonla bizi arayabilirsiniz.