13 Nisan 2020 Pazartesi

SmartRay 3 Boyulu Lazer Tarayıcı

Üç boyutlu lazer tarayıcı ile çok hassas ölçümler yapmak mümkün
SmartRay 3 Boyutlu Lazer Tarayıcı
Endüstriyel uygulamalar için geliştirilmiş olan SmartRay üç boyutlu lazer tarayıcı ailesi Ecco serisi ile mikron hassasiyetine sahip ölçümler yapmak mümkün.

SmartRay Ecco35, Ecco55, Ecco75 ve Ecco95 serisi 3 boyutlu lazer tarayıcı ile Z ekseninde 0,37 mikron'a kadar hassasiyetle kontroller yapılabiliyor.

SmartRay Ecco serisi üç boyutlu lazer tarayıcı var-yok kontrolleri, çatlak, flush&gap kontrolleri, eksik veya fazlalık, ürünün tamamının form kontrolü, sayma gibi çok çeşitli işlevler için ideal çözümler sunuyor.

Otomotiv lastiği, ilaç, gıda, kalıp, plastik enjeksiyon, havacılık ve uzay sanayi, otomotiv ana ve yan sanayileri başta olmak üzere birçok sektörde kalite ile ilgili kontrollerde en hassas ölçümleri yapmaya yönelik SmartRay üç boyutlu lazer tarayıcıları hızlı işlem kapasitesi ve küçük boyutu ile de öne çıkıyor.

SmartRay 3 boyutlu lazer tarayıcı ürün çeşitleri ile ilgili daha geniş bilgi ve diğer uygulamalar için yandaki iletişim formunu doldurarak gönderebilir veya telefonla bizi arayabilirsiniz.