6 Nisan 2020 Pazartesi

Yamaha Temiz Oda Robot Serisi


Özellikle gıda ve medikal sektörlerinde temiz oda standartlarında donanım gerekmektedir. Yamaha Robot Temiz Oda serisi robot çeşitleri ile en yüksek temiz oda standartları ile uyumlu ürünler sunuyor.

Yamaha Clean room robotları ile en yüksek temiz oda standartları sağlanabiliyor
Yamaha Temiz Oda Scara Robot
Tek eksen robot, kartezyen robot ve scara robot modellerinde mevcut temiz oda tipleri ile Yamaha temiz oda robotları gerek üst düzey performans gerek Class ISO3 (ISO 14644-1) / Class 10 (FED-STD-209D) sınıfı temiz oda derecelendirmesi ile gıda, ilaç, steril tıbbi malzeme, strelizasyon sonrası elleçleme, uzay ve havacılık gibi temiz oda çalışması gerektiren bütün noktalarda büyük avantajlar sunuyor.

Medikal alandaki en kritik süreçlerin başında radyoaktif ve kişiye özel kanser ilaçları hazırlanması ve hastaya verilmesi gelmekte. Yamaha temiz oda robotları ile radyoaktif kanser ilaçlarının hazırlanması da insandan izole bir şekilde daha güvenli ve hızlı yapılabilmekte.

Yamaha Temiz Oda Scara Robot modelleri 180 mm ile 1000 mm arası erişime ve 1 kg ile 20 kg arasında taşıma kapasitesine sahiptir.

Yamaha Temiz Oda Robot modellerinden kartezyen robot serisi 3 kg ile 20 kg arası taşıma kapasitesi, 2-3 ve 4 eksen seçenekleri sunarken, Yamaha tek eksen temiz oda robotlar ise 50 mm ile 2050 mm arası erişime ve 120 kg'a kadar taşıma kapasitesine sahiptir.

Yamaha clean room kartezyen robot ile bütün temiz oda uygulamaları için çok uygun seçenekler sunuyor
Yamaha Temiz Oda Kartezyen Robot
Dünyanın en büyük robot üreticilerinin başında gelen Yamaha temiz oda robot modellerini de diğer robotları gibi çok uygun fiyatlarla sunuyor ve gerçek birer fiyat-performans dengesi sağlıyor.

Yamaha Robot ürün çeşitleri ile ilgili daha geniş bilgi ve diğer uygulamalar için yandaki iletişim formunu doldurarak gönderebilir veya telefonla bizi arayabilirsiniz.