15 Nisan 2020 Çarşamba

MiR500 Mobil Robot ile Ağır Yükleri Taşımak Çok Kolay

Mobil robot sektörünün lideri olan MiR farklı mekanik seçenekleri barındıran MiR500 modeli ile işletme içinde ağır yükleri taşıma sorunun için en uygun çözümleri sunuyor.

MiR500 Mobil Robot 1000x800 mm ve 1200x1000 mm boyutlarına sahip iki farklı palet tipini taşıyabilecek şekilde tasarlanmış bir mobil robot. Mekanik olarak paletleri veya farklı yüzey şekillerine sahip malzemeleri taşımak üzere çatal kaldıraç veya zemin kaldıraç şeklinde iki tip kaldırma donanımını seçenek olarak barındırıyor.

MiR500 üzerine konveyör, robot vb birçok donanımı da yerleştirmek mümkün. Böylece çok farklı işlevleri yerine getirebilen bir mobil robot elde edilerek işletme işinde en verimli şekilde kullanılabiliyor.

Sahip olduğu geniş model ve donanım ekleme seçenekleri ile MiR mobil robot hafif, orta ağır, ağır ve çok ağır ürünleri otonom bir şekilde işletme içinde en verimli şekilde taşımak için bir adım öne çıkıyor.

MiR Otonom Mobil Robot ürün çeşitleri ile ilgili daha geniş bilgi ve diğer uygulamalar için yandaki iletişim formunu doldurarak gönderebilir veya telefonla bizi arayabilirsiniz.