10 Nisan 2020 Cuma

Otonom Mobil Robot Çoklu Kontrol Yazılım: MiR Fleet

Mobil robot filo kontrol yazılımı ile tek noktadan programlama olanağı
MiR Fleet mobil robot filo kontrol yazılımı
Klasik AGV tipi taşıma araçlarından farklı olan AMR yani Otonom Mobil Robot tanımlanmış bir alanda çizgi vb kılavuzlardan bağımsız hareket eder. MiR Otonom Mobil Robot ailesi de en gelişmiş AMR modelleri ile harita üzerinde bağımsız hareket etmektedir.

Birden fazla MiR Otonom Mobil Robot ile çalışıldığında robotları tek bir merkezden yönetmek üzere geliştirilmiş olan filo yönetim yazılımı MiR Fleet ile 100 robota kadar aracı aynı anda kontrol etmek mümkün.

Aynı alanda çalışan robotların yollarının birbirleri ile kesişmesi, aynı noktalardan ardı sıra ürün alıp bırakmaları, benzer kapı veya asansörleri kullanmaları, otomatik şarj ünitelerine bağlanmaları, iş planı doğrultusunda işlerin robotlar arasında dağıtılması, şarjı azalan robotların şarja gönderilmesi gibi birçok işlevin otomatik olarak yapılması MiR Fleet filo robot yönetim yazılımı ile tek bir çizelge ile planlanabiliyor.

MiR Fleet filo robot yönetim yazılımı herhangi bir cep telefonu, tablet veya bilgisayar ile Wi-Fi ağı üzerinden bütün MiR otonom mobil robot filosuna erişimi mümkün kılıyor, özel bir harici donanım gerekmiyor.

MiR Otonom Mobil Robot ürün çeşitleri ile ilgili daha geniş bilgi ve diğer uygulamalar için yandaki iletişim formunu doldurarak gönderebilir veya telefonla bizi arayabilirsiniz.