2 Nisan 2020 Perşembe

MiR Otonom Mobil Robot ailesi dahili taşıma için ideal çözümler sunuyor

Üretim süreci içinde gerek çalışan sağlığı gerek zaman kaybı açısından taşıma işleri oldukça önem kazanmaya başladı.

Ağır yüklerin üretim hatları veya depo arasında sürekli taşınması gerekmekte. Bu da çalışan sağlığını olumsuz yönde etkilemekte. Ayrıca hatlar arasındaki mesafe uzadıkça taşıma süreleri uzamakta, üretim ve sevkiyat aksamakta.

MiR Otonom Mobil Robot bu iç taşıma işleri için en uygun ve etkin çözüm olarak karşımıza çıkmakta. Filo yönetimi ile birden fazla robotun aynı ortamda organize çalışabilmesi, otomatik şarj özelliği ile kendi kendini şarj etme, farklı taşıma kapasiteleri, taşıma ve çekme gibi farklı taşıma yöntemleri, ortam haritasının gerçek zamanlı çıkarılıp hiçbir işlem yapmadan doğrudan devreye alabilme, dar alanlarda tıpkı bir traktör gibi çektiği römork ile geri manevra yapabilme özelliği, otomatik kapı ve asansörler ile haberleşerek bölümler ve katlar arasında otonom hareket edebilme ve çok daha fazlası ile MiR Otonom Mobil Robot serisi bu alanda öncü ve lider bir marka.

Çok değişik donanımların da adapte edilebilmesi ile iş kabiliyeti çok esnek olan MiR Otonom Mobil Robot ailesi hastane, fabrika, havaalanı, tren garı, otobüs terminali, otel gibi sürekli taşıma işi olan işletmelerde en yüksek verimi elde etmeye de yardımcı olmakta.

MiR Otonom Mobil Robot ile ilgili daha geniş bilgi ve diğer uygulamalar için yandaki iletişim formunu doldurarak gönderebilir veya telefonla bizi arayabilirsiniz.