3 Nisan 2020 Cuma

Universal Robots ailesine yeni üye: UR16e

Universal Robots yeni kolaboratif robot modeli UR16e çıktı
Universal Robots UR16e
Kolaboratif robot kavramının mucidi ve en önde gelen markası Universal Robots UR16e modeli ile taşıma kapasitesini artırdı.

Geçtiğimiz yıl mevcuttaki CB serisine e-serisini ekleyen Universal Robots bu seri dahilinde 16 kg taşıma kapasitesi olan yeni modeli UR16e ile daha ağır iş parçaları ile de çalışma olanağı sunuyor. Diğer modellerde olduğu gibi bütün eksenleri +/- 360 derece dönüyor, monofaze elektrik ile çalışıyor, bakımsız ve Türkçe arayüze sahip.

Robotun tekrarlama hassasiyeti +/- 0.05 mm, erişim mesafesi 900 mm ve ProfiNet, Modbus TCP, EthernetIP ile 16 I/O standart haberleşme protokolleri olarak hazır geliyor.

e-serisine özel olarak Universal Robots UR16e de tool kısmında altı eksen bir Force Tork sensörü bulunduruyor. Böylece hassas dokunma gereken işlerde çok daha verimli ve esnek bir çalışma yapmayı mümkün hale getiriyor.

Universal Robots ürün çeşitleri ile ilgili daha geniş bilgi ve diğer uygulamalar için yandaki iletişim formunu doldurarak gönderebilir veya telefonla bizi arayabilirsiniz.